De laatste loodjes vóór het kunstweekend

De laatste loodjes voor het kunstweekend houdt in dat alle exposanten uitgenodigd worden om alle neuzen dezelfde kant op te laten wijzen.
De flyer voor de bezoekers, met namen en foto’s van de kunstenaars en kunstwerken, wordt gecheckt en ontbrekende gegevens worden aangevuld. Huishoudelijke regels worden nogmaals door genomen. En iedereen kan aangeven welke expositiemiddelen nodig zijn, zodat de opbouw van het Kunstweekend Gemeente Drimmelen op rolletjes zal lopen. Ook worden de posters verdeelt onder de kunstenaars zodat er nog meer aandacht voor het kunstweekend is.

Zesenveertig kunstenaars zullen dit jaar exposeren en dat is weer een record!

En dan hopen we als bestuur van SKGD op een gezellige opening door burgemeester Boy Scholtze èn op veel geïnteresseerde bezoekers op zaterdag 23 september en zondag 24 september. De Amerhal aan de Lignestraat te Made is dan geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Volg ons ook op Facebook!

Geef een reactie