2024 is begonnen!

En hoe! Met een gezellige nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis in Made.
Wij, als bestuur van de Stichting Kunstweekend Gemeente Drimmelen, hebben vandaag bij onze mooi ingerichte tafel genoten van de mooie en informatieve gesprekken met diverse inwoners en bestuurders van de gemeente Drimmelen.

SKGD nieuwjaarsreceptie 2024

En dat geeft weer stof tot nadenken voor ons als bestuur. Hoe gaan we de aankomende expositie op 28 en 29 september inrichten en wie gaat zich daar voor inschrijven? Kunnen we dit jaar weer een stukje verder groeien? En zijn er binnen de gemeente Drimmelen nog andere partners waarmee SKGD kan gaan samenwerken?

SKGD nieuwjaar burgemeester
SKGD bestuur 2024

Voor ons als bestuur een leuke puzzel om op te lossen en om met alle kunstenaars en kunstliefhebbers te delen via onze nieuwsbrief.

Nog geen ontvanger van de nieuwsbrief? Schrijf je dan hier in!

Volg ons natuurlijk ook op Facebook!

En zet 28 en 29 september alvast in de agenda!

Geef een reactie